yazilimweb tasarim
default-logo

PhotoMenu is een digitale menukaart die door de gasten zelf kan worden bekeken op hun telefoon. Gasten kunnen deze gratis downloaden via de appstore of playstore

Met PhotoMenu is het mogelijk om alle gerechten van de menukaart vooraf te bekijken! Dit kan eenvoudig op een telefoon of op een tablet door het opstarten van de gratis app PhotoMenu. Deze is beschikbaar voor Android en Apple. Op eenvoudige wijze (vergelijkbaar met Instagram) blader je door de foto’s van alle gerechten. Spreekt een gerecht je aan? Met 1 tik zie je alle informatie over het gerecht, zoals de ingrediënten, bereidingswijzen, allergenen, bijpassende dranken.

Digitale menukaart

PhotoMenu geeft antwoord op de vraag van de gast: wat krijg ik dadelijk voorgeschoteld? Dus geen teleurstelling meer achteraf! Uiteten heeft alles te maken met beleving, echter maken de meeste gasten hun keuze voor hun gerecht op basis van een beschrijving op de menukaart.

Met PhotoMenu is het ook mogelijk om een restaurant te zoeken. Alle deelnemende restaurants staan gesorteerd op basis van afstand van de gebruiker. In 1 oogopslag zie je alle restaurants in je omgeving. Wat voor soort keuken ze hebben, hoever het bij je vandaan is en wanneer ze geopend zijn.

Nadat je een restaurant hebt aangeklikt zie je alle informatie over het restaurant. inclusief sfeerfoto’s en voorbeelden van gerechten die je er kunt bestellen. Het is mogelijk om direct contact op te nemen met het restaurant om te reserveren. Ook is het mogelijk om via de app naar het restaurant te navigeren of het restaurant te delen via sociale media met je vrienden.

Het deelnemende restaurant verstrekt zelf de informatie en foto’s die naar buiten worden gebracht. Via het online beheerportaal maak je als restaurant eenvoudig zelf je eigen menukaart aan.

Menukaart maken gratis

Via het online beheerportaal maak je eenvoudig je eigen menukaart aan, zie onderstaande afbeelding.
Online Beheer portaal